Check de beveiliging van je website

Updates & Beveiliging

Updates & Beveiliging

Een eigen website is leuk, maar je zult deze ook moeten onderhouden. Diverse updates zorgen ervoor dat je nóg meer uit je website haalt, terwijl goede beveiliging de website veilig houdt. Wil je interessant blijven voor de bezoeker, blijf je website dan ontwikkelen.

Wat is er nu mogelijk op je website? Een nieuwe plug-in met unieke extra functies geeft een directe impuls aan je online presentatie.

Veiligheidsupdates

Mensen komen graag op een beveiligde website. Je wilt geen last hebben van beveiligingslekken of hackers. Door veiligheidsupdates uit te voeren, blijft je website hiertegen beschermd. Voorbeelden daarvan zijn het SSL-certificaat op een website en updates binnen open source software. Hiermee voorkom je dat hackers toegang krijgen tot persoonlijke data.

Blijvend vindbaar

Ter bevordering van de vindbaarheid van websites, worden jaarlijks kleine en grotere updates uitgerold door softwareontwikkelaars. Het algoritme waarmee wordt gemeten door een zoekmachine, blijft zich ook ontwikkelen. Het is belangrijk om te vernieuwen. Dankzij updates en nieuwe functionaliteiten in de software geef je een (meetbare) impuls aan je website.

Google PageSpeed

Wanneer een website onvoldoende wordt bijgewerkt, dan kan het zijn dat deze naar verloop van tijd niet meer voldoet aan de richtlijnen van de Google zoekmachine. Vooral de snelheid van een website is bepalend, gemeten met de Google PageSpeed Tool. Je ontkomt er niet aan dat een website verouderd; dankzij updates blijft de website snel en gebruiksvriendelijk.

Wij bellen u graag terug

Meer weten over de waarde van content marketing of hier direct gebruik van maken?

Wij realiseren groei voor jouw bedrijf!

Klaar voor de start en vandaag nog starten?!