Erg belangrijk om online zichtbaar te zijn voor de doelgroep.

Content Marketing

Content Marketing

Meer dan ooit is het belangrijk om online zichtbaar te zijn voor de doelgroep. Op de eigen website, maar ook op relevante externe websites en social media. Door te investeren in content marketing realiseer je het optimale bereik op korte én lange termijn. Investeren in content marketing zorgt voor een duurzaam resultaat.

Content marketing is een strategische keuze. De doelgroep verwacht bij jou relevante informatie en een goed aanbod te vinden, en juist daar voorziet content marketing in. Op basis van jouw doelstellingen en USP’s gaan we aan de slag.

Website herschrijven

Zijn teksten op je website verouderd of ben je onvoldoende vindbaar in de zoekmachine? Het herschrijven van de website zorgt voor een gegarandeerde kwaliteitsimpuls. Middels gerichte zoekwoorden- en termen optimaliseren we jouw website voor huidige bezoekers en de beoogde doelgroep.

SEO teksten

Search Engine Optimization (SEO) staat voor zoekmachine optimalisatie, het beter vindbaar maken van jouw website voor de doelgroep in de organische zoekresultaten. Wil je ook scoren met piekfijne SEO-teksten, blogs en commerciële artikelen om online meer resultaten te genereren?

Linkbuilding

Linkbuilding is interessant wanneer je wilt werken aan de vindbaarheid van de website. Het ‘opbouwen’ van links doe je zowel intern als extern. Met een goed linkprofiel komt de gewenste doelgroep van buitenaf op je website, terwijl sterke interne links de bezoeker naar de belangrijkste pagina’s van je website leiden.

Wij bellen u graag terug

Meer weten over de waarde van content marketing of hier direct gebruik van maken?

Wij realiseren groei voor jouw bedrijf!

Klaar voor de start en vandaag nog starten?!